Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@03:48:00 GMT

آغاز دومین دور قرعه کشی خودرو

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۲۴۷۱

آغاز دومین دور قرعه کشی خودرو

آغاز دومین دور قرعه کشی خودرو، توقف تولید تیبا تا آخر تیرماه، امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اوراسیا تا ۳ ماه دیگر از جمله اخبار مهم این هفته حوزه صنعت، معدن و تجارت بود.

به گزارش ایران اکونومیست، آغاز دومین دور قرعه کشی خودرو، توقف تولید تیبا تا آخر تیرماه، درخواست صرب‌ها برای واردات محصولات دانش بنیان از ایران، امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اوراسیا تا ۳ ماه دیگر، ثبات قیمتها در بازار خودرو و آغاز مذاکرات برای تجارت ترجیحی با اندونزی از جمله اخبار مهم این هفته حوزه صنعت، معدن و تجارت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آغاز دومین دور قرعه کشی خودرو

روز شنبه ۲۵ تیر ماه مرحله دوم ثبت نام در سامانه یکپارچه آغاز و تا ساعت ۱۷ روز ۲۸ تیرماه ادامه داشت. در این مرحله بیش از ۷۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو عرضه شد که برای این تعداد خودرو، ۶ میلیون و ۵۷ هزار و ۵۵۵ نفر در طرح‌های مختلف فروش فوق‌العاده، پیش‌فروش و مشارکت در تولید خودروسازان ثبت‌نام کردند. نتایج قرعه‌کشی نیز از زمان پایان مدت ثبت نام، حداکثر تا یک هفته اعلام می‌شود.

توقف تولید تیبا تا آخر تیرماه

سید رضا فاطمی امین وزیر صمت گفت: پلتفرم خودروهای تیبا، سمند و ۴۰۵ این گونه است که امکان ارتقا ندارند و نمی‌توان کیفیت آنها را ارتقا داد لذا بنا شد که به سمت توقف تولید حرکت کنیم. تیبا تا آخر تیرماه تولید می‌شود. تعدادی را مشخص کردیم که مردم قبلاً ثبت نام کردند که برای تیبا ۳۰ هزار دستگاه است. بعد از تشکیل تعهدات دیگر تولید نخواهد شد و فقط تا پایان این ماه تولید می‌شود.

اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد نیز با تاکید بر کیفیت و کسب رضایت مشتریان، از رفع عیوب پرتکرار خودرو خبر داد و خروج خودروهای تیبا، ساینا، سمند و ۴۰۵ را از چرخه تولید اعلام کرد.

درخواست صرب‌ها برای واردات محصولات دانش بنیان از ایران

در سفر رئیس سازمان توسعه تجارت کشورمان به صربستان، علاوه بر توافقات مالی و بانکی، وزیر دارایی صربستان خواهان واردات محصولات دانش بنیان از ایران شد.

همچنین مقرر شد تا زمینه برقراری ارتباط میان بانک‌های منتخب دو کشور فراهم شود که وزیر دارایی صربستان در حین برگزاری جلسه دستورات لازم در این خصوص را به بانک‌های منتخب کشورش ابلاغ کرد.

همکاری وزارتخانه‌های صمت و نفت برای حل مشکل پتروشیمی‌ها

سید رضا فاطمی امین وزیر صمت گفت: در خصوص تولید فولاد مشکلی نداریم بخصوص در زمینه ورق فولادی و قیمت‌ها مناسب است اما عمده چالش ما در خصوص مواد پتروشیمی است که در این زمینه همکاری‌هایی را با وزارت نفت آغاز کرده‌ایم؛ با همان روشی که سازمان فولاد را کنترل کردیم سازمان پتروشیمی را هم کنترل خواهیم کرد.

امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اوراسیا تا ۳ ماه دیگر

میرهادی سیدی مشاور امور بین‌الملل و توافقنامه‌های تجاری سازمان توسعه تجارت ایران گفت: تا سه ماه آینده موافقت‌نامه تجارت آزاد به مرحله امضا می‌رسد که زیرساخت مهمی در مبادلات تجاری محسوب می‌شود و بر اساس آن ۸۰ درصد تعرفه‌های گمرکی بین ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا صفر خواهد شد.

توقف قیمت در بازار خودرو

سعید موتمنی رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران با بیان اینکه در حال حاضر اصلی‌ترین و مهم‌ترین مشکل بازار خودرو محدودیت عرضه است، گفت: نزدیک ۲ ماه است که بازار خودرو آرام بوده و ثبات قیمتی داشته است و میزان تقاضا به قدری کاهش یافته که حتی تقاضای کاذب نیز در این بازار از بین رفته است. در حال حاضر همه طرف‌ها در بازار خودرو چه فروشنده و چه خریدار منتظر تعیین تکلیف واردات هستند از این رو حتی نوسانات نرخ دلار هم روی قیمت‌های خودرو تأثیری نگذاشته است.

آغاز مذاکرات برای تجارت ترجیحی با اندونزی

علیرضا پیمان پاک رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بحث موافقتنامه تجارت آزاد را با چند کشور آغاز کرده‌ایم که از جمله آنها بحث تجارت آزاد با صربستان است. همچنین بحث تعرفه ترجیحی با اندونزی را آغاز کرده‌ایم.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: اتحادیه اقتصادی اوراسیا ، سازمان توسعه تجارت ایران ، سید رضا فاطمی امین ، وزارت صنعت معدن و تجارت ، قیمت خودرو ، قرعه کشی خودرو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اتحادیه اقتصادی اوراسیا سازمان توسعه تجارت ایران سید رضا فاطمی امین وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت خودرو قرعه کشی خودرو موافقت نامه تجارت آزاد سازمان توسعه تجارت تیبا تا آخر تیرماه تجارت آزاد بازار خودرو توقف تولید ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد

رگولاتور آمریکا، یک مدیر نفتی ارشد آمریکایی را به دلیل دیدارهای محرمانه با تولیدکنندگان اوپک، تنبیه کرد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، مانع پیوستن اسکات شفیلد، مدیرعامل سابق شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» به هیات مدیره «اکسون موبیل» شد که پایونیر را با خرید ۶۰ میلیارد دلاری سهام، به مالکیت خود درآورده است.

این رگولاتور آمریکایی، شفیلد ۷۲ ساله را متهم کرده است اقدام هماهنگ با سایر شرکت‌های نفتی آمریکایی و اوپک را برای پایین نگه داشتن مصنوعی تولید نفت و افزایش سود شرکت‌های نفتی، هدایت کرده است.

کمیسیون تجارت فدرال در شکایت خود، به دیدارهایی که مقامات صنعت نفت شیل آمریکا و مقامات اوپک در سالهای اخیر داشته اند از جمله ضیافتهای شام خصوصی در کنفرانس انرژی هیوستون، اشاره کرده است.

مدیرانی که در این دیدارها حضور داشته اند، پیش از این، به رویترز گفته بودند در این دیدارها، درباره تقاضا برای نفت، ظرفیت مازاد تولید و الزامات سهامداران، گفتگو شده است.

شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» در دفاع از مدیرعامل سابق خود، اعلام کرد شفیلد در جهت منافع صنعت نفت و سرمایه گذاران این شرکت عمل کرده و اقداماتش، به افزایش تولید و صادرات نفت آمریکا کمک کرده است. شکایت کمیسیون تجارت فدرال، منعکس کننده سوءبرداشت اساسی از بازارهای نفت آمریکا و جهان و قرائت نادرست از ماهیت و نیت اقدامات آقای شفیلد بوده است.

کمیسیون تجارت فدرال اعلام کرد نخستین شام شیل و اوپک در مارس سال ۲۰۱۷ برگزار شد که توسط محمد بارکیندو، دبیرکل وقت اوپک پس از شکست این گروه در جنگ قیمت علیه نفت شیل آمریکا، ترتیب داده شد و می خواست به نحوه عملکرد صنعت نفت شیل آمریکا پی ببرد و مراسمهای شام بعدی در کنفرانس انرژی هیوستون، اوپک را با مدیران عامل شرکت‌های نفت شیل آمریکا، سر یک میز نشاند.

اعضای اوپک از اینکه شرکت‌های آمریکایی با چه سرعتی، از ضررهای ناشی از جنگ قیمتی بر پا شده توسط اوپک، بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ که به ده‌ها ورشکستگی انرژی در آمریکا منجر شده بود، بهبود یافته بودند، متحیر شده بودند.

اما صنعت شیل با سرمایه‌گذاری‌های سنگین، به سرعت احیا شد و ظرف مدت چند سال، آمریکا را به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل کرد. این کشور در سال میلادی گذشته، ۱۲.۹ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد.

اوپک در سال ۲۰۱۷، تولید خود را کاهش داد و مازاد عرضه در بازار را که باعث کاهش قیمت‌های جهانی شده بود، کاهش داد و پیروزی را به تولیدکنندگان آمریکایی واگذار کرد. اما در سال ۲۰۲۰، پس از کاهش شدید تقاضا به دلیل قرنطینه های دوران کرونا، مازاد عرضه به بازار بازگشت.

بر اساس گزارش رویترز، شفیلد در مورد تمایل خود برای فاصله گرفتن از چرخه های رونق و رکودی که تجارت نفت آمریکا را گرفتار کرده بود، صحبت کرد و به یک مدافع صریح اولویت دادن به سوددهی به سهامداران به جای افزایش تولید، تبدیل شد.

وی در مورد تماسهای خود با مقامات آرامکوی عربستان سعودی و سایر اعضای شیل شام در نشستهای اوپک در وین صحبت کرده است. شفیلد در مصاحبه با رویترز در مارس ۲۰۲۳ گفت پایونیر، دو بار میزبان مقامات سعودی بوده و عملیات و شیوه های تجاری شرکت را برای آنها توضیح داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیم هندبال ایران با کویت و چین هم گروه شد
  • قرعه‌کشی آسیا: ایران همگروه کویت و چین
  • تیم هندبال جوانان ایران با کویت و چین هم گروه شد
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • معمای بنزین در ایران
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • تجارت جدید اسطوره؛ لیونل مسی با شکل و شمایلی متفاوت در حال بازدید از کارخانه تولید آب آشامیدنی / فیلم
  • واترپلو قهرمانی جوانان جهان؛ همگروهی ایران با چین و کانادا
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول